Autolease


Ga direct naar:
Nieuwe auto's Gebruikte auto's Onderhoudsafspraak maken

Autohuis de Poort Autolease

Autohuis de Poort Autolease

Autohuis de Poort is uw partner in mobiliteit. Daarom is Autohuis de Poort Autolease de leasemaatschappij die u op de weg houdt. Met verschillende leasemogelijkheden hebben we voor elke gewenste situatie een oplossing. Wilt u meer informatie over een van de leaseovereenkomsten, neem dan direct contact met ons op, of maak online een afspraak, of bel ons op nummer: 033 2472790.

Short Lease

Voor de mobiliteit van werknemers met kortlopende contracten biedt Autohuis de Poort de mogelijkheid tot short lease. In plaats van langlopende leasecontracten geeft short lease u de mogelijkheid een auto voor zes maanden te leasen.

Financial Lease

Financial lease is passend voor startende ondernemers of ondernemers in het MKB. De nadruk bij Financial lease ligt op financiering. De auto blijft op uw balans staan en bovendien helpt de fiscus een handje mee. 

Netto Operational Lease

Bij netto operational lease houdt u alle praktische zaken in eigen beheer. Zo houdt u grip op de variabele kosten. Het financiële voordeel blijft. Het regelen van onderhoud, verzekering en reparatie komt voor uw eigen rekening.

Full Operational Lease

Full operational lease is de meest uitgebreide leasevorm en bij uitstek geschikt voor grote bedrijven. U kunt zowel de financiële als praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons over laten. De verhouding eigen- en vreemd vermogen wordt niet verstoord omdat de auto’s niet op uw balans komen. 

Meer info over leasen?
Neem contact met ons op

 

Citroën Financial Services is dé specialist voor de financiering van uw nieuwe Citroën. Als 100% dochter van de Banque PSA Finance, één van de grootste merkgebonden automotive financieringsmaatschappijen, zijn wij een solide en ervaren specialist.

Bij Citroën Financial Services heeft u slechts één contactpersoon voor al uw zaken op het gebied van mobiliteit: Autohuis de Poort. En dat werkt wel zo makkelijk. Wij kunnen u informeren en regelen alles voor u tot in de kleinste details, van aanschaf tot financiering. Bovendien zorgen wij ook voor het onderhoud van uw auto. Gemakkelijker kan het niet! Neem voor meer informatie contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Wat onze klanten zeggen

Prima garage met goed adviserende en meedenkende medewerkers.
W.F. V
Eigenaar Citroën C3
Het contact met deze garage is netjes, zoals het behoort. Je wordt vriendelijke te woord gestaan. de afspraken worden nagekomen, dit geeft een betrouwbaar beeld. Het personeel komt professioneel over en het afwikkelen van de afspraak conform de afspraak. Dank!
M. L.
Eigenaar Citroën C4 Aircross
Snel afspraak kunnen maken, er werd direct aan mijn C3 gewerkt en op tijd klaar. Rekening volgens de telefonische prijs opgave. Zeer vriendelijke medewerkers.
C.A. B.
Eigenaar Citroën C3
Zoals altijd weer heel tevreden over de service van Autohuis De Poort. Alles conform afspraak, denken mee en vooral super vriendelijk!
R.M. V.
Eigenaar Citroën C1
Keurig op tijd, indicatie hoe lang de werkzaamheden zouden duren en een lekker kopje koffie tijdens het wachten.
J.B.
Eigenaar Citroën C1
Uitstekende service en vriendelijk personeel.
J. W.
Eigenaar Citroën C3
Probleem start blokkering door de garage de Poort snel opgelost.
T.M.C. V.
Eigenaar Citroën C4 Spacetourer
Goede terugkoppeling, als er meer aan de auto gedaan moet worden. Eerst werd er overlegd, alvorens tot handeling over te gaan. Klantvriendelijk en ptofessioneel!
E. D.
Eigenaar Citroën C1
Vriendelijke ontvangst. Deskundig advies maar niet opdringerig. Prettig dat je een mail krijgt als de auto een beurt nodig heeft. Ben zeer tevreden.
A.Z.
eigenaar van CITROËN C1
Ze hebben mijn onderhoudsbeurt netjes uitgevoerd.
E. P.
eigenaar van CITROËN C3 PICASSO
Ik ben zeer tevreden, men is altijd vriendelijk, behulpzaam en ook de prijs is altijd heel redelijk. Ik hoop nog jaren bij jullie garage te komen, vriendelijke groeten Tonny.
A.M. S.
eigenaar van CITROËN C1
Zeer goed, net en behulpzaam personeel.
H. V.
eigenaar van CITROËN C3 PICASSO